Αρχική Λέσχη Ιστορικό

Ιστορία της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Ζακύνθου

E-mail Εκτύπωση PDF
Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Ζακύνθου ( ΛΕ.ΜΟ.Ζ. ) ιδρύθηκε το 2003. Είναι η  πρώτη λέσχη που ασχολήθηκε ενεργά με την μοτοσικλέτα. Εκτιμήθηκε από τα τότε  ιδρυτικά μέλη, ότι έχουν ωριμάσει οι αναγκαίες συνθήκες για τη δημιουργία μιας  πραγματικά δυναμικής Λέσχης, ικανής να αγκαλιάσει όλους τους φίλους της  μοτοσικλέτας στο νησί. Η ίδρυση της ΛΕ.ΜΟ.Ζ. προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον της  τοπικής κοινωνίας. Για πρώτη φορά το Ζακυνθινό κοινό ερχόταν κοντά σε μία  τέτοια κοινωνική ομάδα, τους μοτοσικλετιστές, και μάθαινε για τις ανησυχίες και  τις φιλοδοξίες τους.

Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα η  ΛΕ.ΜΟ.Ζ., έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα και έργο σχετικά με το κατ΄  εξοχήν αντικείμενό της, αλλά και με άλλα ευαίσθητα κοινωνικά θέματα. Έχουν  διοργανωθεί ταξίδια, είμαστε έτοιμοι να δημοσιεύουμε άρθρα σε τοπική εφημερίδα  κάνοντας γνωστές τις απόψεις και τις ιδέες μας, προσπαθούμε να προστατεύσουμε  τον μοτοσικλετιστή με τη συνεχή υπενθύμισή μας για την προστασία του κράνους ( τοποθετήθηκαν ταμπέλες σε δρόμους για το σκοπό αυτό), δημιουργήσαμε Τράπεζα  Αίματος για τις όποιες ανάγκες προκύψουν από τυχόν τραυματισμούς  μοτοσικλετιστών και προσπαθούμε με δικές μας παρεμβάσεις να ευαισθητοποιήσουμε  τις αρχές για την βελτίωση του οδικού δικτύου του νησιού μας.

Η ίδρυση της ΛΕ.ΜΟ.Ζ. έδωσε μια νέα  δυναμική στην έννοια της μοτοσικλέτας. Με την πάροδο του χρόνου και την ένταξη μας στην Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.), έχουμε γίνει  μια ενεργή λέσχη στην Ελλάδα, ενώ η δυναμικότητα της ΛΕ.ΜΟ.Ζ. απαριθμεί  σήμερα 110 μέλη, που συμμετέχουν στις αποφάσεις και στις εκδηλώσεις που  διοργανώνει.

Η ΛΕ.ΜΟ.Ζ. αποτελεί πλέον έναν  από τους πρώτους πυλώνες του μηχανοκίνητου μοτοσικλετιστικού αθλητισμού στο  νησί,  με κύριο αποδέκτη τη νεολαία που επιμένει ακόμα στο δικαίωμα να ονειρεύεται,  μιας νεολαίας που αναζητά διεξόδους από τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας.  Από τις ουσιαστικές επιδιώξεις της Λέσχης είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ  των φίλων και κατόχων μοτοσικλέτας. Επίσης σημαντική επιδίωξη αποτελεί και η προάσπιση των συμφερόντων  των μελών της και όχι μόνον καθώς και η προβολή των θετικών στοιχείων της  μοτοσικλέτας και η διάδοση της μετακίνησης με αυτή.

Η  ΛΕ.ΜΟ.Ζ. απευθύνει πρόσκληση σε όλους, όσους έχουν κοινό πάθος την μοτοσικλέτα,  επιλέγοντας ασφαλή οδήγηση, με αγάπη για ομαδικά ταξίδια και αγώνες. Η ΛΕ.ΜΟ.Ζ.  θα προσπαθεί να είναι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους που με σύντροφο την  μοτοσικλέτα και την καλή παρέα θέλουν να ζήσουν τις μοναδικές στιγμές που μόνο  αυτή μπορεί να χαρίσει και αποδεδειγμένα μέσα απο την πορεία της 8 χρόνια τώρα το κάνει !
 

Αναζήτηση

Στατιστικά επισκεψιμότητας

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα119
mod_vvisit_counterΧτες149
mod_vvisit_counterΕβδομάδα268
mod_vvisit_counterΜήνας1519

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Περιοδικό ebike

Κατεβάστε το τελευταίο τεύχος του ebike.gr

Τελευταίο τεύχος του ebike

Δείτε μας στο χάρτη

ΛΕ.ΜΟ.Ζ - δείτε μας στο χάρτη

Χορηγοί

Χορηγοί

Ψηφοφορία

Φοράτε κράνος μέσα στην πόλη
 

Jukebox

Online τώρα

Έχουμε 11 επισκέπτες σε σύνδεση